Reviews

Wij , ik en Nico Bleichrodt , zijn ontzettend blij dat we jou gecast hebben en we willen je bedanken voor je professionaliteit ,je goede zorgen voor iedereen  en bovenal voor de fijne sfeer op en buiten de set.

Opdrachtgever ; Holland America Line ;  Michael Langley

Prachtig deze website & foto’s. Maar dat kan natuurlijk alleen wanneer de persoon in kwestie een uitstraling heeft die door de camera wordt “gevangen”! Inge je bent een verdienstelijk model waarmee je voor iedere ondernemer het “juiste visitekaartje” weet te realiseren dmv je passie en aanwezigheid als fotomodel of als acteur in een video-Commercial! Je haalt er voor je opdrachtgevers iedere keer opnieuw het maximale uit! Shapó en heel veel succes

Presentator&Eigenaar Centrum Radio&TV : Peter van de Boogaard

Ik had het genoegen om samen met Inge te mogen werkentidens de opnames van de Holland America Line. Vana het 1e moment was er al een super fijne klik. Haar openheid , vriendelijkheid en warmte maate het voor mij een groot plezier aan het schip. Inge past zich aan elke situatie zeer gemakkelijk aan. Haar positiviteit en optimisme zorgde voor een zeer prettige sfeer op de set. Ingeis erg professioneel en staat open voor feedback en ze is gemakkelijk te regisseren. Ze is zeer betrokken , past goed in elke groep , gezellig kortom een topper!!!

Collega model/voiceover : Anne Range

Dankjewel Inge voor je algehele vrolijke en positieve levenshouding ,tijdens de opname van tv commercial Holland America Line in Noorwegen.

Die was voelbaar voor iedereen en maakte de dagen een stukje mooier. Ik hoop dat we samen nog eens wat moois mogen maken.

Producer : Reindert Gerding

Hi Inge ,

Wij vonden het weer erg gezellig!ij kende jou natuurlijk al maar na de opname kreeg ik van iedereen te horen hoe vriendelijk  spontaan en professional jij bent , een compliment dat ik je heel erg graag doorgeef 🙂

Opdrachtgever : Regisseur : Filip Hellings 

Inge is een hele leuke vrouw om mee samen te werke. Goede gesprekken voeren terwijl ze in de make up stoel zit. Heel erg enthousiast en super veel passie voor haar werk!. Top collega !!!. Inge ik heb heerlijk met je gewerkt. XX

Allround Make up Artist : Loes de Jong

Ik werk nu een aantal jaren met Inge. Onze eerste ontmoeting was een gezamenlijke klus en de klik was er meteen.

Wat Inge omschrijft is:

Eerlijk, oprecht, vriendelijk, passievol in haar werk, zeer spontaan, makkelijk in omgang, gun factor naar en voor anderen en vooral een levensgenieter. Ontmoet je Inge dan heb je het gevoel haar al jaren te kennen.

Fijn om mee samen te werken ook door haar eerlijke en kritische blik en mening. Te zien aan haar portefeuille is ze van alle markten thuis en gaat ze graag uitdagingen aan.

Topper!!!

Collega model : Michael van Weert

Professioneel, enthousiast en betrouwbaar, dat zijn voor mij de woorden waaraan ik denk die jou omschrijven.

Goede modellen hebben zeker deze drie kwaliteiten en dat is belangrijk als wij je naar een boeking van Cachet Models sturen. Jij bent immers ons visitekaartje bij onze opdrachtgever.

Als je start als model is het altijd even zoekende welke campagnes bij je passen en aan welke shoot jij een toegevoegde waarden kunt geven. Cachet Models bestaat al meer dan 30 jaar en sinds 18 september 2015 ben je bij ons ingeschreven. Je hebt al vele leuke boekingen kunnen doen en dit jaar kennen wij je dus alweer 5 jaar! Graag maken wij er samen met jou weer een mooi top jaar van in 2020.

Lieve groetjes, Carla van de Vorst

Opdrachtgever :  Cachet Models International  /  Carla van de Vorst

Inge is een fijne vrouw om mee te werken. Het is een dankbaar model met veel geduld en respect. En zelfs als ik haar dure fles wijn per ongeluk uit mijn hand laat glippen, dan reageert ze met die stralende lach en blijft ze vriendelijk. Inge is zo’n unieke vrouw waarbij schoonheid zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant zit.

Fotograaf : Geert van der Sanden

Ik heb al heel vaak samengewerkt met Inge. Korte films, commercials, foto- en videoshoots. Inge is altijd uitermate goed voorbereid. Ze neemt bijvoorbeeld altijd heel veel eigen kleding mee, wat door de styling altijd enorm wordt gewaardeerd. Ze kent haar teksten en verdiept zich niet alleen in de klant, maar ook in haar eventuele collegamodel.
Inge is, ook als mens, heel fijn om mee te shooten. Ze is heel professioneel, erg vriendelijk en wil altijd het beste resultaat, ook als dat betekent als ze langer op set moet staan. Daarnaast is Inge een erg mooie vrouw die zichzelf erg goed verzorgt…kortom…een feest om mee te werken…

Collega model : Ray van Zuijlen

Het was erg leuk om met je samen te werken Inge , het zijn wie je bent. Ik hoop op snel een volgende keer

Producer : Raoul Karadag

Fijn met Inge samengewerkt bij het maken van foto s en video s voor mijn nieuwe website. Prima resultaten dankzij haar professionele instelling , en , ook niet onbelangrijk , heel gezellig!

Opdrachtgever :  Fotografie Fluvius /  Marc van Beek

Met Inge werken is een absolute aanrader. Wij doen dit al heel veel jaren met veel plezier. Ze is professioneel, flexibel en altijd vrolijk!

Opdrachtgever : Koonings Bruidsmode / Ramona Poels

Inge is een geweldige actrice: professioneel en veelzijdig. Een echt plezier om mee samen te werken

Producer/Regisseur : Sam Conings

Inge is een fijn persoon, oprecht en eerlijk. Wat ik het meest bewonder in de samenwerking met Inge is de betrouwbaarheid en transparantie. We hebben al veel klussen samen mogen doen. Een paar keer als “stel” en nog vaker als “gezin” samen met haar twee dochters.

Doordat we elkaar regelmatig zien zijn we op elkaar ingespeeld en komen we als hecht gezin over. De meiden zijn leuk en grappig en er zijn mooie interacties.

Inge en ik doen veel acquisitie om shoots binnen te halen en na elke shoot evalueren en spiegelen we elkaar waarbij we altijd op zoek zijn naar verbetering. Dit maakt dat we enorm proactief, flexibel en energiek te werk gaan wat uitvloeit in een warm en realistisch resultaat.

Collega model : Ronald den Teuling

Trots dat wij (Rabobank Regio Eindhoven ) ook al is ze maar 7 uur in de week werkzaam als gastvrouw , Het voorbeeld van Nederland in eigen huis hebben

Rabobank: Hans van Tulden

 

Ik heb met Inge gewerkt aan de videoshoot voor codeerspeelgoed LoCoMoGo.  Inge is een heel professionele actrice en een fijne aanwezigheid op de set. Wanneer ons productiehuis weer iemand nodig heeft van diens aart weet ik wie we als 1 van de eerste zullen bellen. En daar is geen 1 woord van gelogen

Opdrachtgever :  Welldone Pictures : Dominique Jahshan/ David Anthony van der Meijde

 

Inge is super fijn om mee samen te werken. Het was onze eerste shoot voor onze website  met modellen dus we wisten niet goed wat we er van moesten verwachten. Maar Inge was heel behulpzaam , vroeg of ze kon helpen met verschillende dingen en begreep heel goed waar we naartoe wilden met het resultaat van de shoot. Dankjewel ! Bij een volgende shoot willen we jou zeker weer !!

Opdrachtgever :  Desk Drive Zandhoven Belgie :  Ella Mertens

Ik ken Inge als een gedreven en spontane vrouw. Ze is flexibel, altijd goed voorbereid en verdiept zich in de materie en haar opdrachtgevers. Leuk om met haar te werken!

Operationeel directeur Kivits Drunen : Sandra den Toom

Ik zou het als volgt zeggen “Samenwerken met Inge was fantastisch. Heel de shoot verliep ongelofelijk vlot en de communicatie vooraf, achteraf en gedurende de shoot verliep vlekkeloos. Inge was enthousiast en wekte hiermee ook veel enthousiasme op bij de andere medewerkers en modellen. Bedankt Inge!”

Opdrachtgever : Ciao Matchmaking.Be  /  Heleen van Oost

Reeds enige jaren staat model Inge ingeschreven by Galucci.

Het is erg prettig met haar te werken. Ze bereidt zich voor iedere opdracht altijd goed voor. Keurig tijdig aanwezig en onze opdrachtgevers zijn erg tevreden over haar.

Opdrachtgever  :  Galucci Models /  Miranda Nijsen

Laatst heb ik met Inge mogen samenwerken aan een beautyshoot.  Inge is duidelijk een ervaren model die weet wat ze wil maar ook openstaat om nieuwe stijlen te proberen.  Ze is een teamplayer die inziet dat iedereen in het team belangrijk is om samen tot het beste resultaat te komen.  Maar ook is ze gezellig om mee samen te werken zodat de shoot ontspannen en professioneel verloopt.  Zowel voor als na de shoot was de communicatie vlot en ontspannen.

Opdrachtgever : JP Photography Director Jos Peeters

 

Inge is een heel fijn iemand om mee samen te werken. Je weet immers precies wat je aan Inge hebt. Als je haar iets vraagt en ze beloofd iets, dan komt ze haar woord ook na. Met andere woorden: ze is eerlijk en betrouwbaar. Toen ik Inge leerde kennen was er gelijk een klik. Persoonlijk denk ik dat dat komt omdat ik zoveel van mezelf in Inge herken. Ze is altijd vrolijk en positief. Mede daardoor heeft ze de gun’-factor en heeft ze veel te bereiken in haar carrière als model.

Collega model : Marieke Gerards

Inge loopt al jaren als mannequin modeshows voor onze zaak , Straatman Mode.

Zowel op de catwalk en tijdens events showt ze de nieuwste mode als de beste.Ze heeft altijd een geweldige lach , geweldige  uitstraling en maakt met elke klant direct spontaan contact. Past zich moeiteloos aan en denkt mee.

Geweldig om met haar samen te werken

Opdrachtgever : Straatman Mode /  Gerard Straatman

Inge al jaren HET model van Delano! Ze straalt altijd, is erg professioneel en je kan op haar bouwen. Dankjewel Topper !

Opdrachtgever :  Delano Mode / Claudy Gruiters

Ik heb voor Inge tot op heden 2 shoots gedaan.  Met grote tevredenheid. Ze is positief ingesteld , denkt mee , heeft oplossingen.  Ze heeft aan een half woord voldoende.  Kortom een aanbeveling.

Fotograaf : Raymond  Schoofs

Ik heb Inge leren kennen via Facebook. Onze kennismaking was heel speciaal voor mij.  Ze heeft me hulp aangeboden voor de organisatie van Miss Regio Nederland. Ik heb haar gevraagd om in onze jury deel te nemen. Helaas door Corona is deze even uitgesteld maar zeker weten wordt Inge er bij de grote finale bij betrokken en zit ze in de jury , ze is tenslotte een model met 30 jaar ervaring op de Catwalk

Opdrachtgever :  Director Miss Regio Nederland /  Susan Stundebeek

It was great working with you!  Beyond our expectations  # professionalmodel

Opdrachtgever :  Marc Zeguers Algemeen Directeur Myenergi Benelux

Inge is een fijne vrouw om mee samen te werken. Ze is heel enthousiast, bubbelt van ideeën en staat tegelijkertijd ook open voor ideeën van anderen. Ze is een prachtige vrouw, van binnen én buiten en daardoor fijn om voor je lens te hebben. We hebben vooraf samen gebrainstormd over de shoot en zijn op die manier samen tot een mooi concept gekomen voor de fotosessie. Het resultaat is dan ook een mooi samenhangend geheel, waar ik nog vaak met een warm en heel tevreden gevoel op terug zal kijken.

Opdrachtgever : Blik & Bloos Fotografie Tamara Uitttenboogaard

Onlangs heb ik voor het eerst een fotoshoot gedaan met Inge en Ray, shoot voor hun model couple account, het was een ontzettend fijne samenwerking. We hadden meteen een fijne klik en ik kreeg vanaf het begin het gevoel dat ze zich op hun gemak voelden. De open communicatie, duidelijke afspraken en de manier waarop ze onderling met elkaar omgaan, waren zeer prettig.

Het resultaat is ook erg mooi geworden, ik ben zeer tevreden, voor een fotograaf een cadeautje om mee te shooten! Zeer professioneel en een echte aanrader om met deze mensen samen te werken!

Opdrachtgever : Solange Fotografie