Reviews

Inge is een topper. Ze is zo lief , meedenkend en daarnaast ook nog eens een topmodel. Een echte aanrader. Fijne tijd samen gehad in Parijs

Odrachtgever : Noufissa Lenouf Paris   01-2024

Hallo Inge, es war sehr angenehm mit dir zu arbeiten. Deine positive Einstellung gegenüber unserem Produkt dem Elator, hat dem  Foto shooting eine gewisse Leichtigkeit gegeben . Die Zusammenarbeit zwischen Dir, Mario und mir war absolut vertraut und unkompliziert. Dank deiner Professionalität, haben wir an diesem Tag tolle Fotos machen können. Ich würde jederzeit wieder mit dir zusammen arbeiten. Ganz liebe Grüße
Uwe Fege

Hallo Inge, het was erg prettig om met je samen te werken. Jouw positieve houding ten opzichte van ons product, de Elator, gaf de fotoshoot een zekere lichtheid. De samenwerking tussen jou, Mario en mij was absoluut vertrouwd en ongecompliceerd. Dankzij jouw professionaliteit konden we die dag geweldige foto’s maken. Ik zou altijd weer met jullie samenwerken.

Opdrachtgever : Uwe Fege  Elator Division  04-2024

Ein Kunde von mir hat Inge als Model gebucht. Ich war sehr begeistert denn Ihre natürliche Ausstrahlung und ihr professionelles Auftreten machen sie zu einer perfekten Wahl für jedes Fotoshooting. Sie versteht es, sich in verschiedene Rollen und Stimmungen zu versetzen und liefert stets beeindruckende Ergebnisse. Wir freuen uns auf weitere Zusammenarbeit mit ihr und können sie nur weiterempfehlen.

Een klant van mij boekte Inge als model. Ik was erg onder de indruk omdat haar natuurlijke charisma en professionele houding haar een perfecte keuze maken voor elke fotoshoot. Ze weet zichzelf in verschillende rollen en stemmingen te plaatsen en levert altijd indrukwekkende resultaten. We kijken ernaar uit om weer met haar samen te werken en kunnen haar alleen maar aanbevelen. Mario Brand commerciële fotografie, Duitsland

Opdrachtgever : Mario Brand Werbefotografie, Germany 04-2024

Inge is een feest om mee te werken. Ze is uiterst professioneel , denkt goed mee en is ook nog eens sociaal. Ze zorgt goed voor haar huid en haar , wat het voor mij makkelijker maakt mijn werk te doen. Dankjewel inge voor de fijne samenwerking voor de shoot Schiphol

Make up Artist : Amber Weijers  07-02-2024

Met Inge heb ik een bijzonder prettige shoot dag gehad , waarin haar professionaliteit snel duidelijk werd. Inge is iemand die zich duidelijk goed voorbereid, maar ook tijdens de shoot meedenkt wat er mogelijk is. Als model stijlvol en elegant , als mens erg aardig en oprecht. Ik kijk dus uit naar een volgende samenwerking en ben blij met het huidige resultaat.

Fotograaf  : Patricia de Ley   12-2023

Met Inge heb ik altijd een super toffe samenwerking , met haar leuke en krachtige oersoonlijkheid weet ze altijd de perfecte sfeer neer te zetten. Of het nu om een fotoshoot gaat of video opname , ze weet precies hoe ze jou verhaal voor jou bedrijf het mooiste vast kan leggen met haar mooie uitstraling .

Opdrachtgever Life & Businesscoach : Mutlu Polat 04-2024

Wij , ik en Nico Bleichrodt , zijn ontzettend blij dat we jou gecast hebben en we willen je bedanken voor je professionaliteit ,je goede zorgen voor iedereen  en bovenal voor de fijne sfeer op en buiten de set.

Opdrachtgever ; Holland America Line ;  Michael Langley  12-2023

Prachtig deze website & foto’s. Maar dat kan natuurlijk alleen wanneer de persoon in kwestie een uitstraling heeft die door de camera wordt “gevangen”! Inge je bent een verdienstelijk model waarmee je voor iedere ondernemer het “juiste visitekaartje” weet te realiseren dmv je passie en aanwezigheid als fotomodel of als acteur in een video-Commercial! Je haalt er voor je opdrachtgevers iedere keer opnieuw het maximale uit! Shapó en heel veel succes

Presentator&Eigenaar Centrum Radio&TV : Peter van de Boogaard 11-2023

Ik ben erg blij dat ik Inge heb gevraagd als model voor mijn bedrijf. Ze is erg professioneel en omdat ik , als eigenaresse ook op de foto moest heeft ze me gerustgesteld en tips gegeven. Het is een geslaagde middag geworden met mooi eindresultaat. Ik vraag haar zeker weer voor een volgende shoot.

Opdrachtgever : Mel Boutique Salon Lor/ Lommel Belgie  02-2024

Ik had het genoegen om samen met Inge te mogen werkentidens de opnames van de Holland America Line. Vana het 1e moment was er al een super fijne klik. Haar openheid , vriendelijkheid en warmte maate het voor mij een groot plezier aan het schip. Inge past zich aan elke situatie zeer gemakkelijk aan. Haar positiviteit en optimisme zorgde voor een zeer prettige sfeer op de set. Ingeis erg professioneel en staat open voor feedback en ze is gemakkelijk te regisseren. Ze is zeer betrokken , past goed in elke groep , gezellig kortom een topper!!!

Collega model/voiceover : Anne Range 11-2023

Ontmoet Inge Verhouden Smits – professioneel model en mannequin

Er stapt een stijlvolle dame mijn atelier binnen. Met een vriendelijke glimlach stelt ze zich voor, haar positieve energie stroomt mijn lijf binnen. Ik ontmoet een professionele en optimistische vrouw.

Inge gaat voor mij de modeshow voor de lancering van mijn kledinglabel regelen. Ze is goed voorbereid en geeft mij adviezen. Ik vertrouw haar direct en laat het regelen van de show aan Inge over.

In haar jonge jaren heeft Inge veelvuldig als model gewerkt. Hierna richtte ze samen met haar toenmalige partner twee modezaken op. Jaren later besluiten ze om op te splitsen en verkoopt Inge uiteindelijk haar succesvolle zaak aan een medewerker en investeert ze in vastgoed.

Ondertussen trouwt Inge en krijgt ze samen met haar huidige man twee prachtige dochters. Het modellen vak pakt ze weer op en ook dit wordt succesvol. Inge wordt veelvuldig gevraagd voor fotografie, video en tv-commercials.

Als dank voor alle werkzaamheden die Inge heeft verricht voor de lancering van Elisabeth, heb ik een jurk voor haar gemaakt. Het model en kleur zocht ik voor haar uit en het is werkelijk een plaatje.

De kleur combineert mooi met de haarkleur van Inge, de jurk geeft een representatieve uitstraling. Verder benadrukt de zwierige rok de positieve persoonlijkheid van Inge.

Inge, allereerst bedankt dat ik je heb mogen ontmoeten. Je bent een waardevolle vrouw in mijn netwerk en ik hoop vaker met je te kunnen samenwerken.

Stuk geschreven door  Ontwerpster  : Lisette Theunissen 10-2023

Dankjewel Inge voor je algehele vrolijke en positieve levenshouding ,tijdens de opname van tv commercial Holland America Line in Noorwegen.

Die was voelbaar voor iedereen en maakte de dagen een stukje mooier. Ik hoop dat we samen nog eens wat moois mogen maken.

Producer : Reindert Gerding 09-2023

Hi Inge ,

Wij vonden het weer erg gezellig!ij kende jou natuurlijk al maar na de opname kreeg ik van iedereen te horen hoe vriendelijk  spontaan en professional jij bent , een compliment dat ik je heel erg graag doorgeef 🙂

Opdrachtgever : Regisseur : Filip Hellings 08-2023

Ik heb samen met Inge op een styled shoot mogen samenwerken. Wat een geweldige vrouw en model is Inge. Inge denkt graag mee en heeft van de shoot zeker een succes gemaakt. Naast dat ze enorm veelzijdig is denkt ze ook graag mee, denkt ze in mogelijkheden en is professioneel in haar houding. Inge hoeft weinig aansturing en weet zich goed als model neer te zetten. Ik hoop zeker in de toekomst nog vaak met haar te mogen samenwerken!

Fotografe : Sharon Leijs Fotografie 05-2024

Inge is een hele leuke vrouw om mee samen te werke. Goede gesprekken voeren terwijl ze in de make up stoel zit. Heel erg enthousiast en super veel passie voor haar werk!. Top collega !!!. Inge ik heb heerlijk met je gewerkt. XX

Allround Make up Artist : Loes de Jong 08-2023

Ik werk nu een aantal jaren met Inge. Onze eerste ontmoeting was een gezamenlijke klus en de klik was er meteen.

Wat Inge omschrijft is:

Eerlijk, oprecht, vriendelijk, passievol in haar werk, zeer spontaan, makkelijk in omgang, gun factor naar en voor anderen en vooral een levensgenieter. Ontmoet je Inge dan heb je het gevoel haar al jaren te kennen.

Fijn om mee samen te werken ook door haar eerlijke en kritische blik en mening. Te zien aan haar portefeuille is ze van alle markten thuis en gaat ze graag uitdagingen aan.

Topper!!!

Collega model : Michael van Weert 06-2023

Professioneel, enthousiast en betrouwbaar, dat zijn voor mij de woorden waaraan ik denk die jou omschrijven.

Goede modellen hebben zeker deze drie kwaliteiten en dat is belangrijk als wij je naar een boeking van Cachet Models sturen. Jij bent immers ons visitekaartje bij onze opdrachtgever.

Als je start als model is het altijd even zoekende welke campagnes bij je passen en aan welke shoot jij een toegevoegde waarden kunt geven. Cachet Models bestaat al meer dan 30 jaar en sinds 18 september 2015 ben je bij ons ingeschreven. Je hebt al vele leuke boekingen kunnen doen en dit jaar kennen wij je dus alweer 5 jaar! Graag maken wij er samen met jou weer een mooi top jaar van in 2020.

Lieve groetjes, Carla van de Vorst

Opdrachtgever :  Cachet Models International  /  Carla van de Vorst 06-2023

Met heel veel plezier heb ik Inge een paar keer voor mijn camera gehad. Een prachtige vrouw en leuk gezelschap. Ik verheug me op een volgende keer.

Fotograaf : Frans Pfaff   04-2024

Inge is een fijne vrouw om mee te werken. Het is een dankbaar model met veel geduld en respect. En zelfs als ik haar dure fles wijn per ongeluk uit mijn hand laat glippen, dan reageert ze met die stralende lach en blijft ze vriendelijk. Inge is zo’n unieke vrouw waarbij schoonheid zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant zit.

Fotograaf : Geert van der Sanden 05-2023

Ik heb al heel vaak samengewerkt met Inge. Korte films, commercials, foto- en videoshoots. Inge is altijd uitermate goed voorbereid. Ze neemt bijvoorbeeld altijd heel veel eigen kleding mee, wat door de styling altijd enorm wordt gewaardeerd. Ze kent haar teksten en verdiept zich niet alleen in de klant, maar ook in haar eventuele collegamodel.
Inge is, ook als mens, heel fijn om mee te shooten. Ze is heel professioneel, erg vriendelijk en wil altijd het beste resultaat, ook als dat betekent als ze langer op set moet staan. Daarnaast is Inge een erg mooie vrouw die zichzelf erg goed verzorgt…kortom…een feest om mee te werken…

Collega model : Ray van Zuijlen 04-2023

Het was erg leuk om met je samen te werken Inge , het zijn wie je bent. Ik hoop op snel een volgende keer

Producer : Raoul Karadag 03-2023

Fijn met Inge samengewerkt bij het maken van foto s en video s voor mijn nieuwe website. Prima resultaten dankzij haar professionele instelling , en , ook niet onbelangrijk , heel gezellig!

Opdrachtgever :  Fotografie Fluvius /  Marc van Beek 03-2023

Met Inge werken is een absolute aanrader. Wij doen dit al heel veel jaren met veel plezier. Ze is professioneel, flexibel en altijd vrolijk!

Opdrachtgever : Koonings Bruidsmode / Ramona Poels 02-2023

Inge is een geweldige actrice: professioneel en veelzijdig. Een echt plezier om mee samen te werken

Producer/Regisseur : Sam Conings 01-2023

Inge is een fijn persoon, oprecht en eerlijk. Wat ik het meest bewonder in de samenwerking met Inge is de betrouwbaarheid en transparantie. We hebben al veel klussen samen mogen doen. Een paar keer als “stel” en nog vaker als “gezin” samen met haar twee dochters.

Doordat we elkaar regelmatig zien zijn we op elkaar ingespeeld en komen we als hecht gezin over. De meiden zijn leuk en grappig en er zijn mooie interacties.

Inge en ik doen veel acquisitie om shoots binnen te halen en na elke shoot evalueren en spiegelen we elkaar waarbij we altijd op zoek zijn naar verbetering. Dit maakt dat we enorm proactief, flexibel en energiek te werk gaan wat uitvloeit in een warm en realistisch resultaat.

Collega model : Ronald den Teuling 12-2022

Trots dat wij (Rabobank Regio Eindhoven ) ook al is ze maar 7 uur in de week werkzaam als gastvrouw , Het voorbeeld van Nederland in eigen huis hebben

Rabobank: Hans van Tulden

 

Ik heb met Inge gewerkt aan de videoshoot voor codeerspeelgoed LoCoMoGo.  Inge is een heel professionele actrice en een fijne aanwezigheid op de set. Wanneer ons productiehuis weer iemand nodig heeft van diens aart weet ik wie we als 1 van de eerste zullen bellen. En daar is geen 1 woord van gelogen

Opdrachtgever :  Welldone Pictures : Dominique Jahshan/ David Anthony van der Meijde

 

Inge is super fijn om mee samen te werken. Het was onze eerste shoot voor onze website  met modellen dus we wisten niet goed wat we er van moesten verwachten. Maar Inge was heel behulpzaam , vroeg of ze kon helpen met verschillende dingen en begreep heel goed waar we naartoe wilden met het resultaat van de shoot. Dankjewel ! Bij een volgende shoot willen we jou zeker weer !!

Opdrachtgever :  Desk Drive Zandhoven Belgie :  Ella Mertens  10-2022

Ik ken Inge als een gedreven en spontane vrouw. Ze is flexibel, altijd goed voorbereid en verdiept zich in de materie en haar opdrachtgevers. Leuk om met haar te werken!

Operationeel directeur Kivits Drunen : Sandra den Toom 08-2022

Ik zou het als volgt zeggen “Samenwerken met Inge was fantastisch. Heel de shoot verliep ongelofelijk vlot en de communicatie vooraf, achteraf en gedurende de shoot verliep vlekkeloos. Inge was enthousiast en wekte hiermee ook veel enthousiasme op bij de andere medewerkers en modellen. Bedankt Inge!”

Opdrachtgever : Ciao Matchmaking.Be  /  Heleen van Oost 07-2022

Reeds enige jaren staat model Inge ingeschreven by Galucci.

Het is erg prettig met haar te werken. Ze bereidt zich voor iedere opdracht altijd goed voor. Keurig tijdig aanwezig en onze opdrachtgevers zijn erg tevreden over haar.

Opdrachtgever  :  Galucci Models /  Miranda Nijsen 05-2022

Inge is een heel fijn iemand om mee samen te werken. Je weet immers precies wat je aan Inge hebt. Als je haar iets vraagt en ze beloofd iets, dan komt ze haar woord ook na. Met andere woorden: ze is eerlijk en betrouwbaar. Toen ik Inge leerde kennen was er gelijk een klik. Persoonlijk denk ik dat dat komt omdat ik zoveel van mezelf in Inge herken. Ze is altijd vrolijk en positief. Mede daardoor heeft ze de gun’-factor en heeft ze veel te bereiken in haar carrière als model.

Collega model : Marieke Gerards 05-2022

Laatst heb ik met Inge mogen samenwerken aan een beautyshoot.  Inge is duidelijk een ervaren model die weet wat ze wil maar ook openstaat om nieuwe stijlen te proberen.  Ze is een teamplayer die inziet dat iedereen in het team belangrijk is om samen tot het beste resultaat te komen.  Maar ook is ze gezellig om mee samen te werken zodat de shoot ontspannen en professioneel verloopt.  Zowel voor als na de shoot was de communicatie vlot en ontspannen.

Opdrachtgever : JP Photography Director Jos Peeters 04-2022

 

Ik heb Inge leren kennen via Facebook. Onze kennismaking was heel speciaal voor mij.  Ze heeft me hulp aangeboden voor de organisatie van Miss Regio Nederland. Ik heb haar gevraagd om in onze jury deel te nemen. Helaas door Corona is deze even uitgesteld maar zeker weten wordt Inge er bij de grote finale bij betrokken en zit ze in de jury , ze is tenslotte een model met 30 jaar ervaring op de Catwalk

Opdrachtgever :  Director Miss Regio Nederland /  Susan Stundebeek 04-2022

Inge loopt al jaren als mannequin modeshows voor onze zaak , Straatman Mode.

Zowel op de catwalk en tijdens events showt ze de nieuwste mode als de beste.Ze heeft altijd een geweldige lach , geweldige  uitstraling en maakt met elke klant direct spontaan contact. Past zich moeiteloos aan en denkt mee.

Geweldig om met haar samen te werken

Opdrachtgever : Straatman Mode /  Gerard Straatman 03-2022

Inge al jaren HET model van Delano! Ze straalt altijd, is erg professioneel en je kan op haar bouwen. Dankjewel Topper !

Opdrachtgever :  Delano Mode / Claudy Gruiters 03-2022

Ik heb voor Inge tot op heden 2 shoots gedaan.  Met grote tevredenheid. Ze is positief ingesteld , denkt mee , heeft oplossingen.  Ze heeft aan een half woord voldoende.  Kortom een aanbeveling.

Fotograaf : Raymond  Schoofs 03-2022

It was great working with you!  Beyond our expectations  # professionalmodel

Opdrachtgever :  Marc Zeguers Algemeen Directeur Myenergi Benelux 02-2022

Inge is een fijne vrouw om mee samen te werken. Ze is heel enthousiast, bubbelt van ideeën en staat tegelijkertijd ook open voor ideeën van anderen. Ze is een prachtige vrouw, van binnen én buiten en daardoor fijn om voor je lens te hebben. We hebben vooraf samen gebrainstormd over de shoot en zijn op die manier samen tot een mooi concept gekomen voor de fotosessie. Het resultaat is dan ook een mooi samenhangend geheel, waar ik nog vaak met een warm en heel tevreden gevoel op terug zal kijken.

Opdrachtgever : Blik & Bloos Fotografie Tamara Uitttenboogaard 02-2022

Onlangs heb ik voor het eerst een fotoshoot gedaan met Inge en Ray, shoot voor hun model couple account, het was een ontzettend fijne samenwerking. We hadden meteen een fijne klik en ik kreeg vanaf het begin het gevoel dat ze zich op hun gemak voelden. De open communicatie, duidelijke afspraken en de manier waarop ze onderling met elkaar omgaan, waren zeer prettig.

Het resultaat is ook erg mooi geworden, ik ben zeer tevreden, voor een fotograaf een cadeautje om mee te shooten! Zeer professioneel en een echte aanrader om met deze mensen samen te werken!

Opdrachtgever : Solange Fotografie 01-2022

Hi Inge , ik heb je ontmoet tijdens een duo shoot. Ik kende je al via socials ,maar dit was de 1e keer dat ik met je samen heb gewerkt. Ik vind je een prachtige vrouw , wat een beauty en daarnaast een super leuke personality. !!

Collega model : Laura Voeten 01-2022

Ik heb Inge leren kennenbij de Bruidsmodeshows van Koonings. Daarna heeft Inge mij een aantal keren gevraagd om bij haar team te komen als plussize model . Inge is een fijne collega om mee samen te werken. Ze comuniceerd erg goed met haar team om voor de klant iets goed neer te zetten en ze is een professioneel model om samen mee op te catwalk te lopen.

Collega Model : Melissa Verwaal 01-2022

Inge  heeft voor onze styled shoot model gestaan. Ze stond model voor de boudoir setting.

Maar dan net een tikkeltje anders, mooi stylvol en klasiek gekleed in neglige.

Inge is een fijn en proffesioneel model. Echt heel fijn om mee te werken.  Maar ook gewoon lief en super enthousiast.

Inge wij willen graag nog een keer met je samenwerken .

Opdrachtgever : Leonie van den Udenhout Fotografie 04-2024